Sjaler om en hals

Kan man få sjaler og tørklæder nok? Jeg kan ikke.

Her har jeg taget et billede med et mix af de (indtil videre) tre vinkelsjal jeg har hæklet denne sommer.

VINKELSJAL LILLE

Her kan man frit lege med lidt frække farvekombinationer og nye vinkler – om man så må sige. Opskriften kan findes på Jeanette Bøgelunds blog Lutter Idyl. Jeg har som sædvanlig ikke rigtig kunne holde mig til opskriften, så i den seneste version er et afsnit af sjalet ikke bare i halv-stang-masker, men jeg har lukket lidt mønster ind.

Næste vinkelsjal bliver sandsynligvis i tyndt uldgarn. Indtil videre har de været i en Bomuld/uld blanding, som har fungeret fin til sommersjal.

Der er flere på vej….Du kan se flere af sjalene hver for sig, hvis du følger mig på Instagram

One thought on “Sjaler om en hals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *