Masker og symboler – en oversigt

Jeg finder ofte spændende opskrifter på russisk, spansk, japansk…Der må jeg give fortabt, når det gælder at læse dem og Google Translate er altså utilstrækkeligt til detaljer. Heldigvis kan et diagram ofte få mig et stykke af vejen. Så er næste udfordring at identificere maskerne i diagrammet.

Her vil jeg give dig en visuel oversigt over de mest almindelige masker (3 af hver i den øverste række) og deres tilsvarende symboler, som de ses i diagrammer samt antallet af kædemasker man skal bruge for at begynde en ny række af de forskellige masker. Nu kan du også fremover tyde dig gennem de opskrifter hvor både Google Translate og egne sprogkundskaber ikke rækker…

God fornøjelse :-)
masker og symboler
 

 

 

 

 

 

Jeg har kun vist op til dobbelt-stangmasker, men du kan også lave både tre- og firdobbelte stangmasker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *